MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

1 de septiembre de 2009


TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS I MOSTRA D'AGROECOLOGIA
24 A 27 DE SETEMBRE DE 2009
ALMASSORA (CASTELLÓ)
Els pròxims dies 24 a 27 de setembre de 2009 tindrà lloc a Almassora la TROBADA D'INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS I MOSTRA D'AGROECOLOGIA, organitzada per la Colla Ecologista d'Almassora, amb la col·laboració de l'associació Almassora Jove Alternativa (AJA) i la tenda virtual La Tomaca (http://www.latomaca.com/). Estem acabant de concretar els detalls, però us avancem un resum de les accions més importants:
- CURS DE PRODUCCIÓ, SELECCIÓ I MILLORA DE VARIETATS LOCALS PER A L'AGRICULTURA ECOLÒGICA, coorganitzat per la Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica (SEAE). Seran 2 vesprades i el matí del dissabte. Més informació i inscripcions (a partir del dijous) a la web de la SEAE (http://www.agroecologia.net/).
- INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS. És un encontre per a aquelles persones que cultiven els seus aliments i volen intercanviar llavors i coneixements sobre les diferents varietats. Només cal acudir amb les teues llavors. Està coorganitzat amb l'associació Llavors d'ací (http://www.llavorsdaci.org/).
- MOSTRA D'AGROECOLOGIA. Durant el cap de setmana, a la plaça major de la Vila, hi haurà una mostra de parades d'agricultors i entitats relacionades amb l'agroecologia. A més, hi haurà taules redones, xarrades, demostracions, tallers pràctics, etc. Només tinguem el programa definitiu el publicarem.

Los próximos días 24 a 27 de septiembre de 2009 tendrá lugar en Almassora la “TROBADA D’INTERCANVI DE LLAVORS LOCALS I MOSTRA D’AGROECOLOGIA, organizada por la Colla Ecologista d’Almassora, con la colaboración de la “Associació Almassora Jove Alternativa (AJA)” y la tienda virtual LA TOMACA
Se están acabando de concretar los detalles pero se avanza un resumen de las acciones más importantes:
- CURSO DE PRODUCCIÓN, SELECCIÓN Y MEJORA DE VARIEDADES LOCALES PARA LA AGRICULTURA ECOLÓGICA, coorganizada por la Sociedad Española de Agricultura Ecológica (SEAE). Serán 2 tardes y la mañana del sábado. Más información e inscripciones (a partir del jueves) en la web de la SEAE.
- INTERCAMBIO DE SEMILLAS LOCALES. Es un encuentro para aquellas personas que cultivan sus alimentos y quieran intercambiar semillas y conocimientos sobre las diferentes variedades. Sólo hace falta acudir con tus propias semillas. Esta coorganizado con la “Associacio Llavors d’ací”
- MUESTRA DE AGROECOLOGÍA. Durante el fin de semana, a la plaza mayor de la Vila, habrá una muestra de puestos de agricultores y entidades relacionadas con la agroecología. Además, habrán mesas redondas, charlas, demostraciones, talleres prácticos, etc. En cuanto esté el programa definitivo lo publicaremos.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio