MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

15 de julio de 2009


(Nenúfar, Marjal de Castelló)
3ER CONCURS DE FOTOGRAFIA, FUNDACIÓ SANT ISIDRE DE CASTELLÓ
"BENICÀSSIM, BORRIOL, CASTELLÓN. SUS RINCONES"
La Fundació Sant Isidre de Castelló convoca la tercera edició del Concurs de Fotografia amb el lema "Benicàssim, Borriol, Castellón. Sus rincones". Amb este concurs es pretén posar en valor les images més característiques i valuoses de les terres de Benicàssim, Borriol i Castelló.
PARTICIPANTS: Podran participar les persones físiques, majors d'edat sense importar la seua nacionalitat. La participació en este concurs suposa la total acceptació de les seues bases.
Cada participant podrà enviar un màxim de 3 obres. Les obres hauran d'entregar-se en paper, preferentment en format panoràmic, amb dimensions aproximades de 18x24 cm.
TERMINIS: El termini de recepció de les fotografies va començar el dia 1 de juny i finalitza el 30 de setembre del 2009.
Podeu consultar el contingut íntegre de les bases en http: www.crcs.es o arreplegar el fullet informatiu en qualsevol oficina de la caixa.
3ER CONCURSO DE FOTOGRAFÍA, FUNDACIÓN SAN ISIDRO DE CASTELLÓN
"BENICÀSSIM, BORRIOL, CASTELLÓN.SUS RINCONES"
La Fundación San Isidro de Castellón convoca la tercera edición del Concurso de Fotografía con el lema "Benicàssim, Borriol, Castellón. Sus rincones". Con este concurso se pretende poner en valor las imágines más características y valiosas de las tierras de Benicàssim, Borriol y Castellón.
PARTICIPANTES: Podrán participar las personas físicas, mayores de edat sin importar su nacionalidad. La participación en este concurso supone la total aceptación de sus bases.
Cada participante podrá enviar un máximo de 3 obras. Las obras deberán entregarse en papel, preferentemente en formato panorámico, con dimensiones aproximadas de 18x24 cm.
PLAZOS: El plazo de recepción de las fotografías comenzó el día 1 de junio y finaliza el 30 de septiembre de 2009.
Podéis consultar el contenido íntegro de las bases en http: www.crcs.es o recoger el folleto informativo en cualquier oficina de la caja.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio