MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

14 de abril de 2009


(foto: Corba marina grossa al vespre-Camí Bomboi)
ITINERARIS DIDÀCTICS PER LA MARJAL DE CASTELLÓ
Amb motiu de la Festa per la Llengua celebrada a Castelló el passat 5 d'abril de l'actual, s'ha elaborat i editat una xicoteta publicació sobre itineraris didàctics per la Marjal de Castelló que segur seràn de gran interés per a tots i totes els/les docents, associacions de mares i pares d'alumnes i públic en general que vullguen visitar la Marjal des d'un punt de vista pedagògic, lúdic i mediambiental.
Estos itineraris estan inclosos en una wiki de la marjal, des d'on podeu contactar amb el seu creador, a més de participar-hi. Vos animem a visitar-la per la seua qualitat i interés: http://lamarjal.wikispaces.com/ i esperem veure-vos prompte visitant la zona.
Felicitats per la iniciativa i pel magnífic resultat.

ITINERARIOS DIDÁCTICOS POR LA MARJAL DE CASTELLÓN
Con motivo de la Fiesta por la Lengua celebrada en Castellón el pasado 5 de abril del actual, se ha elaborado y editado una pequeña publicación sobre itinerarios didàcticos por la Marjal de Castellón que seguro seràn de gran interés para todos y todas las docentes, asociaciones de madres y padres de alumnos y público en general que quieran visitar la Marjal desde un punto de vista pedagògico, lúdico y medioambiental.
Estos itinerarios están incluidos en una wiki de la marjal, desde donde podeis contactar con su creador, además de participar en la misma. Os animamos a visitarla por su calidad e interés: http://lamarjal.wikispaces.com/ y esperamos veros pronto visitando la zona.
Felicidades por la iniciativa y por el magnífico resultado.
(foto:Cormorán grande al atarceder.-Camino Bomboi)

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio