MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

31 de marzo de 2009


II VOLTA A PEU PER LA MARJAL DE CASTELLÓ
25 D'ABRIL DEL 2009

EIXIDA: 8.30 h. Plaça Major/SALIDA: 8.30 h. Plaza Mayor
FINAL: 13.00 h./13.30 h. Parque Rafalafena (Avda. Lidón)
DISTÀNCIA: 16 Km. aprox.
ITINERARI/O:
Inici: Plaça Major, C/ Colón, C/ Major, Pz María Agustina, Av. de Lledó, Camí Caminàs, Cami En Riera, Riu Sec, Camí Donació, Camí La Mota, Camí 1a Travessera, Camí La Plana (encreuament/cruce) Camí Bomboi (anada i tornada, camí sense eixida/ida y vuelta, camino sin salida), Camí La Plana (encreuament/cruce), Camí 1a Travessera, Camí Fileta, Camí Donació, Parc Meridià (parada esmorzar/almuerzo), Camí Donació, Camí l’Ullal de la Comare (parcial, anada i tornada, cami sense eixida/parcial, ida y vuelta, camino sin salida), Camí Taxida, Camí Caminàs, Av. de Lledó, Parc Rafalafena (final).
Normes/Normas i recomanacions/recomendaciones.:
- Seguiu en tot moment l'itinerari marcat/ Seguid en todo momento el itinerario marcado.
- Circuleu amb precaució per les vies de tràfic dens de vehicles./Circular con precaución por las vías de tráfico denso.
- Respecteu la flora, la fauna i el medi./ Respetar la flora, la fauna y el medio.
- No depositeu fem, utilitzeu els contenidors./No depositéis basura, utilizar los contenedores.
- Dur beguda i menjar suficient/Llevar bebida y comida suficiente:
IMPORTANT: Tots/totes els/les participants en la Volta, ho fan de forma lliure i individual, sent responsables de la seua seguretat personal i de totes les conseqüències que els seus actes impliquen, sense responsabilitzar en cap moment a la “Associació d'Amics de la Marjal de Castelló”.
IMPORTANTE: Tod@s l@s participantes en la Volta lo hacen de manera libre e individual, siendo responsables de su seguridad personal y de todas las consecuencias que sus actos impliquen, sin responsabilizar en ningún momento a la “Associació d’Amics de la Marjal de Castelló”
EN CAS DE CONDICIONES METEREOLÒGIQUES ADVERSES PER PLUJA O VENT LA VOLTA NO ÉS REALITZARÀ.
EN CASO DE CONDICIONES METEREOLÓGICAS ADVERSAS POR LLUVIA O VIENTO LA VOLTA NO SE REALIZARÀ.

2 comentarios:

  • A las 7/4/09 , Blogger Unknown ha dicho...

    En el Fòrum d'Anant Anant caminades hem posat la convocatòria de la II Volta a peu. I invitem a tots a participar en ella.

     
  • A las 19/4/09 , Blogger Unknown ha dicho...

    Avui en l'excursió que hem fet de Fredes a Vallibona el grup de senderisme d'AnantAnant em invitat a tots i a totes els senderistes a participar en aquesta segona volta a peu a les marjals de Castelló.
    Es una gran oportunitat de vore encara les marjals de Castelló que estan desapareixen a una gran velocitat i de valorar,estimar les nostres terres i formes de viure.

     

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio