MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

4 de octubre de 2008



DIA MUNDIAL DELS ANIMALS
El 4 d'octubre se celebra el dia mundial dels animals. El nostre benestar està integrat al benestar de tot el medi ambient. Lamentablement i en ple segle XXI moltes persones no respecten la vida i drets de tots els animals que ens acompanyen. Però volem ser positius i dedicar este comentari a tots/totes aquells/aquelles que lluiten per poder complir i fer complir els drets fonamentals dels animals, el respecte al seu medi, necessitats i vida.
Dintre d'esta celebració fem una especial referència a les nostres mascotes, que amb la seua fidelitat i noblesa acreixen la nostra humanitat, formant part de la família, encara que continuen sent molts/moltes els/les que els maltracten i sacrifiquen, directa o indirectament.
(Nota: la gosseta de la foto s'anomena Dolly i busca casa, entre altres molts companys/companyes que estan en cases d'acollida, si estàs interessat/interessada a conéixer-los pots accedir a la pàgina de l'Associació Protectora Amics dels Animals de Castelló (ASPAC): http://www.aspac.org.es/

DIA MUNDIAL DE LOS ANIMALES
El 4 de octubre se celebra el día mundial de los animales. Nuestro bienestar está integrado al bienestar de todo el medio ambiente. Lamentablemente y en pleno siglo XXI muchas personas no respetan la vida y derechos de todos los animales que nos acompañan. Pero queremos ser positivos y dedicar este comentario a tod@s aquell@s que luchan por poder cumplir y hacer cumplir los derechos fundamentales de los animales, el respeto a su medio, necesidades y vida.
Dentro de esta celebración hacemos una especial referencia a nuestras mascotas, que con su fidelidad y nobleza acrecientan nuestra humanidad, formando parte de la familia, aunque siguen siendo much@s l@s que los maltratan y sacrifican, directa o indirectamente.
(Nota: la perrita de la foto se llama Dolly y busca casa, entre otros muchos compañer@s que están en casas de acogida, si estás interesad@ en conocerlos puedes acceder a la página de la Asociación Protectora Amigos de los Animales de Castellón (ASPAC): http://www.aspac.org.es/

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio