MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

28 de enero de 2008



(Foto extreta de la pàgina web Anant Anant Caminades)

Jornades de reforestació de l'Alcalaten

Diversos grups ecologistes, de senderisme, entitats, etc. s'estan coordinant per a l'organització d'unes jornades de reforestació de l'Alcalaten, després dels greus danys soferts en l'incendi de l'estiu de 2007. Les dites jornades es celebraràn els propers dissabtes 9 i 16 de febrer de l'actual.
Si algun visitant del blog està interessat en participar-hi pot contactar amb els "Amics de Palanques" : amicsdepalanques@yahoo.es on li aniràn informant dels horaris previstos i qualsevol detall relacionat amb el desenvolupament de les mateixes.
Alguns membres de l'associació d'Amics de la Marjal hi participarem en la jornada del dia 9.


Jornadas de reforestación de l'Alcalaten
(Foto extraída de albúm paisajes Anant Anant Caminades)
Desde diversos grupos ecologistas, entidades, etc. se están coordinando la organización de unas jornadas de reforestación de l'Alcalaten, después de los graves daños tras el incendio en el verano de 2007. Dichas jornadas se celebraràn los próximos sábados 9 y 16 de febrero del actual.
Si algún visitante del blog està interesado en participar en estas jornadas puede contactar con los "Amics de Palanques": amicsdepalanques@yahoo.es donde le iràn informando de los horarios previstos y cualquier detalle relacionado con el desarrollo de las mismas.
Algunos miembros de la asociación "Amics de la Marjal" participaremos en la jornada del día 9.

2 comentarios:

  • A las 29/1/08 , Blogger Nomdedéu ha dicho...

    veig amb satisfacció que l'associació va fent amics pels voltatants.

     
  • A las 29/1/08 , Anonymous Anónimo ha dicho...

    Bo, aquest blog no rep massa visites però anem fent amics i simpatitzants vía internet i sobre tot intentem participar en aquelles activitats de treball de camp (i mai millor dit)com aquesta. Vos anime a tots que hi participeu, de segur que en serem molts i del molts llocs.

     

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio