MARJAL DE CASTELLÓN

Divulgación del ecosistema de la marjal de Castellón.

25 de noviembre de 2008"AUS AL PARC DE RIBALTA DE CASTELLÓ
L'Aj. de Castelló ha editat l'estudi científic dels ornitòlegs Javier Barreda i Joan Castany del Grup Au d'Ornitología (Barreda, J. i Castany, J. 2008. Aus al Parc de Ribalta de Castelló. Associació Grup Au d'Ornitología. Castelló) sobre les aus en el parc de Ribalta de Castelló.
El mètode triat per a l'estudi científic ha sigut el: "mètode d'estacions d'escolta", aquestes s'han realitzat setmanalment durant 6 anys, del 1999 al 2004.
Tal com s'indica en el llibre i dins dels objectius divulgatius es pretén conscienciar tota la població, acadèmica o no, sobre la importància d'este enclavament i aconseguir actituds positives davant d'este i altres espais naturals que hi ha tant en la ciutat com en la província.
Des de l'Associació d'Amics de la Marjal felicitem als autors i al Grup Au d'Ornitología per la seua gran labor científica i divulgativa.

"AUS AL PARC DE RIBALTA DE CASTELLÓ"
El Ayto. de Castelló ha editado el estudio científico de los ornitólogos Javier Barreda y Joan Castany del Grup Au d'Ornitología (Barreda, J. i Castany, J. 2008. Aus al Parc de Ribalta de Castelló. Associació Grup Au d'Ornitología. Castelló) sobre las aves en el parque Ribalta de Castellón.
El método elegido para el estudio cientifico ha sido el: "método de estaciones de escucha", éstas se han realizado semanalmente durante 6 años, del 1999 al 2004.
Tal como se indica en el libro y dentro de los objetivos divulgativos se pretende concienciar a toda la población, académica o no, sobre la importancia de este enclave y conseguir actitudes positivas ante éste y otros espacios naturales que hay tanto en la ciudad como en la provincia.
Desde la Associació d'Amics de la Marjal felicitamos a los autores y al Grup Au d'Ornitología por su gran labor científica y divulgativa.

0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Página principal